Ook bedrijven kunnen meedoen met de Kookmaand. De Kookmaand is een mooi moment om als bedrijf te laten zien dat je Microkrediet voor Moeders steunt om zo het ondernemerschap van vrouwen in Azië te stimuleren.

De afgelopen jaren zijn bij deelnemende bedrijven verschillende acties gestart. Een greep uit de mogelijkheden voor bv restaurants en cafés om de Kookmaand te promoten, -nog liever- om zelf actief mee te doen aan de Microkrediet voor Moeders Kookmaand.

  • Speciaal maandmenu in oktober in het kader van de Kookmaand van Microkrediet voor Moeders. Een vast bedrag of percentage van ieder verkocht maandmenu komt ten goede aan de kookmaandactie.
  • Een aparte Kookmaand-spaarpot waar gasten extra fooi voor Microkrediet voor Moeders in kunnen geven. Kookmaand-flyers liggen op de tafels, zodat de gasten zichzelf op de hoogte kunnen stellen van de actie of gasten krijgen bij de rekening de Kookmaand-flyer en worden aangespoord om mee te doen aan de actie.
  • De hele maand staat er een (Aziatisch) gerecht op het menu, waarvan de opbrengst naar Kookmaand gaat.
  • In oktober gaat, van een dag of week, een percentage van de omzet naar Microkrediet voor Moeders in het kader van de Kookmaand. Promotie van de Kookmaand via de flyertekst in de eigen menukaart.

Uiteraard kunt u er ook uw eigen invulling aan geven. Wij helpen u graag op weg. Voor meer informatie over deelname als bedrijf kunt u contact opnemen met het Kookmaand-team.

Promoot onze actie

Wij stellen het zeer op prijs als bedrijven bekendheid geven aan de actie op hun eigen website, bijvoorbeeld via een link naar www.kookmaand.nl of onze Facebook-pagina.

Wij vermelden vanzelfsprekend de actie, naam en logo óók op onze website. Voor op de tafels hebben we speciale Kookmaand-kaartjes. Neem contact op met het Kookmaand-team om deze kaartjes kosteloos te ontvangen.