Natuurlijk geef je je moeder een ontbijtje op bed of verwen je haar met een mooi cadeau, maar zou het niet nog leuker zijn om dit jaar twee moeders te verrassen?

Hoe werkt het?

Via Microkrediet voor Moeders kun je een donatie doen voor een microkrediet in naam van je moeder. Doneer voor 9 mei in naam van je moeder een microkrediet aan een moeder in Azië en wij sturen een bedankkaart met een persoonlijke tekst om aan je moeder te geven. Doneer nu eenvoudig online via Geef.nl. De standaarddonatie is EUR 15, maar je kunt dit bedrag aanpassen als je wilt. Heb je al andere plannen voor Moederdag maar vind je het wel een leuk idee om een moeder in Azië blij te maken dan kan dat uiteraard ook.

Boodschap

De kaart bevat een persoonlijke, handgeschreven boodschap en wordt in een gesloten witte envelop naar jou toegestuurd zodat het nog een verrassing blijft. Vergeet niet al je gegevens, de naam van je moeder en eventueel een persoonlijke boodschap die op de kaart geschreven moet worden te noteren in het opmerkingenvak. Als je geen persoonlijke boodschap meegeeft, gebruiken we de volgende tekst op de kaart:

 

Lieve (naam),
Op deze bijzondere dag word je verwend en bedankt voor al je goede zorgen. In jouw naam zal ook een moeder in Azie een bijzondere moederdag hebben. Met het microkrediet dat in jouw naam gegeven is, kan zij werken aan een economisch zelfstandige toekomst voor haar en haar gezin. Bedankt en geniet van je dag!
 
Microkrediet voor Moeders
Wij hopen op een hele mooie Moederdag voor heel veel moeders in Nederland en Azië!