De maand oktober is voor Microkrediet voor Moeders de Kookmaand, een van onze grootste jaarlijkse acties. Organiseer in de Kookmaand een etentje voor vrienden, collega’s of familie. In ruil hiervoor ontvang je van je gasten een financiële bijdrage om aan Microkrediet voor Moeders te doneren. 

Met jouw donatie kunnen we aan ondernemende vrouwen in Azië leningen verschaffen om hun eigen duurzame onderneming te starten. Zo kunnen zij een betere toekomst voor henzelf en hun familie creëren. De gemiddelde lening die wij verstrekken is EUR 99. Aan het einde van de Kookmaand willen we met heel veel leningen van tafel gaan. Om dat te bereiken hebben we heel veel koks nodig. Doe dus mee!

Hoe werkt het?

  1. Meld je aan voor de Microkrediet voor Moeders Kookmaand.Op het moment dat wij je aanmelding binnen hebben, sta je ingeschreven en kun je aan de slag om je benefietetentje te organiseren.
  2. Organiseer een kookfestijn voor de buurt, een high-tea voor je vrienden, een driegangendiner voor je familie of iets anders, dat mag je zelf weten.
  3. Houd ons en je sociale netwerk via Facebook en Twitter van je Kookmaand-activiteit op de hoogte.
  4. Laat elke gast een bedrag doneren aan jou voor Microkrediet voor Moeders.
  5. Maak jouw opbrengst over naar Triodos Bank NL84TRIO0390337196 ten name van Stichting Microkrediet voor Moeders onder vermelding van Kookmaand.

Met de speciale flyers kun jij je gasten informatie geven over Microkrediet voor Moeders.