Samen maken we het verschil

Wij geloven in de kracht van vermenigvuldigen. Door samen met onze partners het verhaal van onze vrouwen te vertellen, kunnen wij de bekendheid van microkrediet vergroten en ondernemerschap in Azië stimuleren.

Iedereen kan ondernemende vrouwen in Azië ondersteunen!

Iedere partner voelt zich op een manier verbonden met ondernemende vrouwen in Azië en draagt op haar eigen manier bij aan onze missie. Dit kan door het bieden van praktische faciliteiten, het ondersteunen in de communicatie, het uitdragen van onze missie tijdens evenementen, het financieel ondersteunen van projecten, een spaarpot in de kantine. Kortom: er is van alles mogelijk.

Deelnemende restaurants Kookmaand

Restaurant Effenaar, Dommelstraat 25611 CK Eindhoven – website www.effenaar.nl

Restaurants Kookmaand 2017

  • Kookstudio Mai & Me, Apothekersdijk 31, 2312 DD Leiden – website www.maiandme.com
  • Restaurant TwisT – Amstelzijde 53, 1184 TZ Amstelveen – website www.restaurant-twist.nl
  • Restaurant de Wandelaar – Lange Annastraat 56, 2011 XJ HAARLEM – website www.restaurantdewandelaar.nl

Microkrediet voor Moeders Kookmaand partners en bedrijven

Wij zijn trots op de betrokkenheid van onze huidige partners van Microkrediet voor Moeders. Wij kijken graag naar de kracht van de partner en zoeken dan naar samenwerking op maat. Wil je partner worden van ons? Neem dan contact met ons op. Hieronder tref je onze Kookmaand-partners:

Erwin van Dijck Videoproducties verzorgt een complete productie van een video: concept & script, camerawerk, regie, geluid en licht, montage, nabewerking, ondertiteling, online promotie. Met elke keer als doel: een hoge kwaliteit film, een boeiend verhaal, en een prettige samenwerking! Hij heeft een toonaangevend netwerk.  Erwin van Dijck Videoproducties heeft voor Microkrediet voor Moeders Kookmaand het introductiefilmpje van onze ambassadeur Dorée den Hollander kosteloos geproduceerd.

Studio Pompe is een onafhankelijk en creatief bureau welke hoogwaardige communicatie ontwikkelt. Van reclame tot merkactivatie voor zowel online als print uitingen. Studio Pompe is een veelzijdig partner. Met een uitgebreid netwerk en alle kennis op het gebied van drukwerk. Studio Pompe verzorgt voor Microkrediet voor Moeders geheel kosteloos de vormgeving van ons drukwerk.

Koninklijke Horeca Nederland heeft sinds begin 2017 een goede doelen overzichtspagina samengesteld met enkele suggesties. Met trots kunnen wij melden dat Microkrediet voor Moeders ook één van de suggesties is.