De onderstaande Kookmaand-promotiematerialen zijn vormgegeven door onze partner Studio Pompe. Uiteraard mag jij voor je Kookactie deze materialen gebruiken. Stuur je ons een foto van jouw Kookmaand-actie? Leuk dan publiceren wij jouw foto in onze sociale mediakanalen.

Flyer Kookmaand : Met deze flyer kun je mensen aansporen ook mee te doen met de Kookmaand

 

 

 

 

 

 

 

Donatiebox: Maak je eigen donatiebox! Handig en leuk als je een etentje organiseert.

 

 

 

 

 

Menukaart Kookmaand: Stel een speciaal menu samen en gebruik deze template om het menu te presenteren aan je gasten.

 

 

 

Poster A3 Kookmaand Download hier een A3 poster om op te hangen tijdens je evenement of om gasten op te roepen in je restaurant om te komen eten tijdens de Kookmaand.

 

 

 

 

 

 

Tafelkaartje: Speciaal voor restaurants hebben wij tafelkaartjes gemaakt zodat je aan je gasten kan laten zien dat je meedoet met de Kookmaand. De tafelkaartjes zijn op drukwerkformaat zodat je makkelijk zelf mooie kaartjes kunt maken.

 

 

Media & pers

Microkrediet voor Moeders verwelkomt alle aandacht in de media, daarom hebben we een online perskamer ingericht. Hier vindt je ons logo, de prachtige beeldbestanden, recente persberichten, of de stoppers en banners. Wanneer je andere beelden wilt gebruiken dan de prachtige foto’s hieronder of wanneer je andere formaten banners nodig hebt, neem dan contact op met onze PR vrijwilliger Miranda van Luenen.